Voor scholen & studenten

Voor wie

Ben je dansdocent van een amateurgezelschap of theatermaker? Zet je een danswerkplaats op? Hou je plezier in het maken van een eindejaarsvoorstelling terwijl je een vol danstrainingsprogramma binnen je school afwerkt; of heb je meer plezier nodig? Of werk je als danstherapeut in de zorg en zoek je een nieuwe manier om met je cliënten te communiceren? Dans maken kan met en door iedereen.

Zoek je kern

Minke biedt iedere docent/begeleider die met dans aan de slag wil het ‘passiepakket’ aan. Iedere groep stelt andere eisen en doelen. De ene groep wil graag sterk op het podium staan. De andere groep tast vooral de eigen ruimte af. Als docent schipper je tussen de groepsleden, hun niveauverschillen en wensen. Hoe verlies je niet uit het oog waar het jou om te doen is? Minke laat je terugkeren naar de kern, je passie. Wat wil je maken en hoe neem je de dansers mee naar jouw kern?

Quotes van docenten die een workshop hebben gedaan:

“Door het volgen van de serie workshops heb ik veel nieuwe inspiratie opgedaan. Het heeft er voor gezorgd dat ik meer creativiteit in mijn danslessen heb gebracht. Tegenwoordig daag ik de leerlingen meer uit om zelf dansbewegingen te verzinnen en laat ik me meer verrassen.”

deelnemer die werkt met verstandelijk gehandicapte kinderen

 

“Ik voel dat ik breder kan denken in het aanbieden van opdrachten, en dat ik spannender dingen kan kiezen.”

theatermaker

WS_SD_EDU_S

Educatie programma
sub kop

WS_SD_COACH_S

Coaching
sub kop

WS_SD_PASS_S

Passie pakket
sub kop